Sürekli İşçilere İlişkin Disiplin Yönetmeliği

Sürekli İşçilere İlişkin Disiplin Yönetmeliği

İnternet'ten Türk Telekom Yalın İnternet'e geçişte hizmet numarası değişmez. Şifrenizi unuttuysanız veya değiştirmek istiyorsanız Türk Telekom Tek Şifre sayfasından gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya, betlit ve sohbet kategorilerine ayrı ayrı seçimle erişim imkânı sunar. Çocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar. Bir sitenin Güvenli İnternet Hizmeti kapsamına girip girmediğini, girdi ise hangi profil kapsamında olduğunu sayfası üzerinden sorgulayabilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti, abonenin talebi doğrultusunda kullanabileceği, Aile ve Çocuk profillerinden oluşan, uygunsuz içerik ve zararlı sitelerden koruma amaçlı olarak sunulan ücretsiz bir hizmettir. İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmeti'ni alabilir, profilinizi değiştirebilir ya da bu hizmetten vazgeçebilirsiniz. Hat dondurma işlemi yapmış abonelerin hem indirimleri hem taahhüt süreleri, abonenin hattını dondurduğu süre kadar ötelenir. İşyerim ADSL Paketinizi sitemizden hemen satın alın, ücretsiz olarak sözleşmenizi (ve tercih ettiyseniz modeminizi) adresinize getirelim. MADDE 18 – (1) Bu Yönetmelik hükümlerini Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı yürütür. MADDE 17 – (1) Bu Yönetmelik ilgili Bakan tarafından onaylandığında yürürlüğe girer. MADDE 11 – (1) Disiplin cezası kararları ilgili makam tarafından yazılı olarak verilir.

  • Yer ve mekan değişikliklerinde duraklamalar ya da bağlantıda kopmalar olabilir.
  • İnternet ve Alo kullanıyorsanız sadece Alo hat dondurma yapamazsınız.
  • İşyerim Çağrı Merkezi kanalımızdan, konusunda uzman müşteri temsilcilerimiz ile sizlere 7/24 hizmet sunuyor ve destek oluyoruz.

ADSL kullanıcıları kendilerine ayrılmış olan özel bant genişliğini kullanırlar. İnternete erişirken telefon hattının meşgul olması gibi bir durum söz konusu olmaz. Bu ihtiyaç Türkiye'deki internetin güvenli kullanımına yönelik şikayet ve talepler doğrultusunda şekillenmiştir. Hat dondurma işlemini yapmış abonelerin taahhüt dolma zamanı, kullandığı hat dondurma süresi kadar ötelenir. Hattın açılma zamanı ise 180 günlük süreyi aşmayacak şekilde abonelerimiz tarafından belirlenir. Hattınız donmuş durumdayken herhangi bir işlem yapamazsınız, öncelikle hattınızı açtırmanız gerekir. Piyasada kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı çeşitte ADSL modem bulunmaktadır. Kablolu veya kablosuz bir ADSL modem ile hem dizüstü hem de masaüstü kişisel bilgisayarınızı kullanarak İnternet'e bağlanabilirsiniz. Fatura Üst Sınırınızı güncellemek için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz.

Siber suçlular genelde yetkili kurumlardan sıyrılır ya da olay gerçekleştikten yıllar sonra cezalandırılırken kurbanlarının zararı karşılanmaz ve kendi başlarının çaresine bakmak zorunda kalırlar. Yüz tanıma yazılımı, doğru sonuçlar sunmak için devasa veri kümelerini "öğrenmesi" gereken makine öğrenimi teknolojisine dayanır. Bu tür büyük veri kümeleri için sağlam veri depolama alanları gerekir. Küçük ve orta boyuttaki işletmeler, gerekli verileri saklamak için yeterli kaynaklara sahip olmayabilir. Etik ve gizlilik, bu konuda en çok tartışmaya neden olan meselelerdir. Hükümetlerin birçok vatandaşın fotoğraflarını onaylarını almadan sakladığı bilinen bir şeydir. 2020 yılında Avrupa Komisyonu, gizlilik ve etik suistimalini engellemeye yönelik yasal çerçevenin oluşturulmasına zaman tanımak adına kamusal alanlarda yüz tanıma teknolojisinin kullanımını beş yıla kadar yasaklamayı değerlendirdiğini açıkladı. Teknoloji yaygınlaştıkça, müşteriler kredi kartlarını veya nakit paralarını çıkarmaya gerek kalmadan mağazalarda yüzleriyle ödeme yapabilir. Yüz tanıma için parmak izi veya diğer güvenlik önlemlerinde olduğu gibi herhangi bir temas gerekmediğinden (COVID sonrası dünyada idealdir) hızlı, otomatik ve sorunsuz bir doğrulama deneyimi sunulabilir. Bu tüketici raporuna göre otomobil şirketleri, yüz tanıma teknolojisinin araba anahtarlarının yerini alması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu durumda yüz tanıma teknolojisi, araca erişmek ve aracı çalıştırmak için anahtar yerine kullanılacak ve sürücülerin koltuk ve ayna konumu ayarları ile radyo istasyonları ön ayarlarını hatırlayacak.

Bu servis bilgilendirmelerinde kullanılacak cep telefonu ve e-mail bilgilerinizi aşağıdaki kanallardan güncelleyebilirsiniz. KOTAIPTAL boşluk hizmet numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan servisin iptalini sağlayabilirsiniz. KOTA boşluk hizmet numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz. Aylık sabit ücretler, ilgili fatura döneminde düzenli olarak faturanıza yansıyacak ürün, hizmet veya servis ücretlerinin toplamıdır. FUSIPTAL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan iptal başvurusunda bulunabilirsiniz. GUNCEL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz. 3 Ocak 2024 tarihi itibariyle isteğe bağlı nakil işlemlerinden işlem başına vergiler dahil 360 TL ücret alınmaktadır. Çoğu yüz tanıma çözümü, güvenlik yazılımlarının birçoğuyla uyumludur.

TCP protokolü kullanıldığında, 2 nokta arasında bir bağlantı kurulur, gönderici taraf, her gönderdiği paketin karşı taraf tarafından alındığına dair bir alındı onayı (Acknowledge) bekler. Eğer alındı onayı bir süre gelmezse, gönderici taraf paket göndermeyi kesecektir. Bu nedenle, özellikle de ADSL gibi asimetrik hız ile bağlanılan bir bağlantıda, upload trafiği yoğun olarak kullanıldığında alındı onayları aksayabilir ve bu da download hızında yavaşlamaya yol açabilir. Eğer internet üzerinden radyo, TV gibi hizmetler veren siteler açık ise bant genişliğinin bir kısmı bu sitelere ayrılacağı için aynı anda kullanmaya çalıştığınız diğer sitelerde belirli bir yavaşlama meydana gelebilir. Şifrenizi unutmanız halinde şifrenizi girdiğiniz sayfadaki 'Şifremi Unuttum' butonunu tıklayınız.

seers cmp badge