Що таке порно: вирваний аркуш із описом 40 найвідоміших видів фільмів у групі 18+

Зрозуміло, що порно насправді вже давно не думає про щось ганебне. Люди не приховують того, що дивляться порнографію, не соромляться цієї реальності. Згідно зі статистичними даними, більше 50% населення земної кулі дійсно насолоджувалися фільмами для дорослих як мінімум відразу. Крім того, зараз не тільки фільми, але й ігри, картинки, мюзикли обдаровані порнографічними матеріалами ...

Порнографічний сектор набирає величезної енергії і здатний скласти конкуренцію також Голлівуду. Кожна людина тут обов'язково знайде щось своє, адже порнографічна продукція виробляється на будь-який смак і вибір, будь-якого жанру. Однак розумно зауважити, що фільми для дорослих неймовірно рідко розробляються в одній категорії деталей.

Отже, перейдемо до стилів порно.

Домашнє порно (аматорські/аматорські порнофільми).

Це відеокліпи, зняті на аматорську камеру та завантажені в мережу, де звичайні люди насолоджуються сексом, найчастіше у власних домівках. Деякі з них ловлять удачу за хвіст і заробляють великі гроші, займаючись коханням із коханим для власного задоволення. Саме ця категорія наразі швидко набуває популярності, і їй надають перевагу послідовники порнографії.читати про це лесбиянки порно з Наших статей

Очевидно, що бездоганно виточені тіла порнозірок і примітивні сюжетні лінії фільмів 18+ ​​зараз досить нудні для глядача. У домашньому порно зручно відкривати реальні факти, справжній секс, а не за рукописом. Тим не менш, ви повинні бути готові побачити, чого не вистачає в експертному порно: незграбності деяких рухів, не найприємніших звуків або домашніх улюбленців, які раптово з’являються в кадрі.

Порно з вибаченнями.

Ми поговоримо про пародіях на досить популярні фільми чи серіали. Порноринок не тільки створює нові порнорозробки, але й додатково процвітає саме тут. Режисери роблять х-рейтингові варіації майже всіх відомих фільмів, які випустили.

Порнографія за расою.

Якщо ви належите до певної раси, то порноіндустрія подбала про вас і в цьому. Порнографічні сайти, по суті, надають користувачеві багато розділів з порнографією, відсортованих за громадянством. Ви точно знайдете відео 18+ на свій смак серед японок, мулаток, росіянок, німкень і навіть арабок.

Фільми з MILF/MILF.

Це жанр порно, який називається так за основними персонажами сексуальних дій - дорослими жінками. Вона не обов’язково має бути справжньою мамою будь-якої особи у відеокліпі. Важливо те, що існує приблизно порівнянна вікова різниця між компаньйонами в порно: матуся повинна пишатися матір'ю різних інших акторів. І, звичайно ж, має бути тепло.

Лесбійське порно.

Ця категорія, безумовно, відкриє вам усі можливості гомосексуального сексу між жінками. Лесбійська порнографія продовжує бути одним із найпопулярніших стилів на порнографічному ринку як серед гомосексуальних жінок, так і серед гетеросексуальних хлопців і дітей.

Порнографія для дорослих.

Цей стиль може представляти секс, де обидва партнери старші, або серед них можуть бути молоді.

Геї.

Жанр, до якого відноситься порно з гомосексуальними хлопцями. Існує своя система піджанрів: «Вперше»; і “& ldquo; Зваблення гетеросексуального хлопця” & rdquo; та інші

.

Великі груди. Ця категорія стоїть окремо від інших категорій порно на будь-якому важливому порносайті. Він складається з будь-якого типу відеокліпу, у якому зображена жінка з величезними чи великими бюстами.

Секс у громадських місцях.

Це може статися де завгодно: у дворі власного помешкання, у парку, посеред вулиці, у громадському транспорті... Без сумніву, усі відеокліпи цієї категорії зібрані. Тому не варто переживати за головних персонажів сексуальної активності, оскільки в такому ролику люди з вулиці не будуть причетні до непристойних звичок. Власне кажучи, вони також можуть приймати енергетичну складову.

Феміністична порнографія.

Цей стиль є одним із абсолютно нових, які нещодавно з’явилися. Так склалося, що в порнографічній компанії чоловіки відіграють головну роль. Думка про те, якими саме мають бути фільми для дорослих, формується у представників сильної статі. І феміністичне порно реагує на це підтяжкою обличчя та стратегією. Це стосується, в першу чергу, акторів і зірок. Отже, доходи від відстрілу повинні бути рівноцінними як для чоловіків, так і для жінок. Усі дії у фільмі для дорослих варто обговорювати з жінками. Рівномірні витрати праці та синхронізація з ними всіх хвилин у фільмі;

Тріо.

Це окремий стиль, але в деяких випадках він може інтегрувати лесбійські, гетеро- та гомосексуальні стосунки.

Жіночий оргазм.

Зазвичай ця категорія представлена ​​фільмами зібраних жіночих оргазмів. Іноді знімається з музикою.

Великий пеніс.

Сценарій із цією категорією нагадує категорію "великі груди". Цей стиль включає відео хлопців, які задоволені своїм макіяжем.

Ректальний

Статеві контакти з інфільтратом прямо в пряму кишку. Ця категорія є лише однією з найбільш затребуваних і є майже в кожному фільмі для дорослих. Навіть лесбійські фільми з використанням секс-іграшок не є винятком.

Чесна порнографія.

Ох вже ці сучасні примхи! Цей жанр порно відзначає приємну обстановку та індивідуальність на знімальному майданчику. Зірки в цій категорії часто складаються з пар, хороших друзів або справжніх шанувальників.

Мастурбація чи соло.

Відео жанру зі сценами жіночого чи чоловічого самозадоволення.

Оргії чи командний секс.

Командний секс можна назвати, якщо в ньому бере участь більше 3 осіб. Крім того, стать у порноакторів може бути різною. Хоча цей жанр є самостійним, його часто можна знайти в групах на зразок «гей-порно» чи «лесбіянок».

Порноанімація.

Однак не кожен сон, пов’язаний із сексом, насправді можна розпізнати як реальну особистість. Можливо, саме тому ця категорія була розроблена. Комп'ютерні анімаційні фільми представлені в широкому асортименті, особливою популярністю користуються японські мультики –- Хентай. Він поділяється на такі типи, як: Tentacle (сексуальні стосунки з істотами, які мають фалічні щупальця), Bara і Yaoi (чоловічі гомосексуальні стосунки), Yuri (лесбійські інтимні стосунки), Futanari (включаючи гермафродити), Eroguro (містить сцени насильства), Лолікон і Сетакон (статеві стосунки з дітьми до 12 років);

БДСМ.

Мало хто розуміє, що ця абревіатура насправді означає: рабство (замок), домінування, садизм, мазохізм. Власне, це прямо говорить про зміст порнографії цього жанру. Крім того, не постійно інтимні відносини можна показувати в кіно. Тут ви можете побачити презентації схильностей, зв'язаних товаришів, сцени збентеження чи покарання. Традиційно БДСМ-фільми для дорослих можна розділити на два типи: maildom і femdom. Перша з цих класифікацій містить фільми, де домінують хлопці, друга – фільми, де домінують жінки.

Порно з трансгендерними людьми.

Фільми цього жанру спеціалізуються на сексі, зокрема трансвеститах і трансгендерах. Часто це транссексуали.

Навчальний фільм для дорослих.

Категорія порно з'явилася не так давно. Він сильно відрізняється від звичайних порнофільмів, які не завжди відповідають дійсності. Головне завдання освітньої порнографії – показати людині, як правильно займатися коханням.

Мінет.

Оральний секс, можливо, з'являється буквально в кожному порнофільмі в тій чи іншій мірі. Однак він додатково існує як інший жанр.

Ретро порно.

Стиль охоплює порнофільми, зняті переважно у 80-х і 90-х роках. Головна їхня відмінність у тому, що тодішні порноактори були ближче до звичайних людей, ніж сучасні зірки кіно для дорослих із чудовою зовнішністю.

Порно з подвійним проникненням.

Цей стиль складається з фільмів, які містять сцени статевого акту одночасно в двох сценах: вагінальному та анальному. У цьому порноакторам можуть допомогти різні секс-іграшки.

Що таке порно: вирваний аркуш із описом 40 найвідоміших видів фільмів у групі 18+

Бісексуали.

Фільми для дорослих, у яких порноактори мають сексуальні стосунки з чоловіками та жінками одночасно. Зазвичай це передбачає командний секс.

Міжрасовий секс.

До цього стилю відносяться фільми за участю агентів різних рас нашої землі. Найчастіше контраст обігрується нижче: білошкірі і темношкірі зірки займаються коханням.

Грубий секс.

Цей стиль може бути самостійним, не входити до групи БДСМ.

Інтернет-відеокамера або Live-Cam.

Категорія передбачає наявність певної спонтанності того, що відбувається в кадрі. Це не попередньо записані відеокліпи. Вибравши цю групу, ви напевно матимете можливість «підглянути» за сексом будь-якої пари або навіть окремої веб-моделі. Моделі веб-камер заробляють непогані гроші, задовольняючи потреби аудиторії (мастурбуючи чи танцюючи стриптиз) у реальному часі.

Порно віртуальної реальності.

Цей стиль був викликаний існуванням відносно недорогих інструментів VR (інструментів віртуальної реальності) та винахідливістю на сучасному ринку. Саме так почали з’являтися порно-відеокліпи, які приховують межі між фактом і віртуальним вигаданим світом.

Прихована камера.

Фільми для дорослих, які, ймовірно, записані на відео камерою-сюрпризом. Вони не мають високого рівня якості фотографій.

Рольова гра чи косплей.

Фільми в цьому стилі не обмежуються звичайними рольовими іграми, як-от учитель-учень, медсестра-пацієнт. Нижче представлено все їх різноманіття, і зірки люблять позувати улюблених глядачами персонажів із публікацій та екранізацій, на додаток до улюблених коміксів.

Кастування.

Серед однієї з найвідоміших порнографічних груп. Цей стиль складається з відеороликів із налаштованим розповсюдженням акторів або акторок, які шукають роботу в порнографічному секторі.

Романтичне порно.

Жанр вирізняється найвищою якістю фільмів для дорослих, підібраними звуковими доріжками, дизайном та акторською грою. Слід зазначити, що секс, знятий таким чином, більше нагадує заняття любов’ю, ніж просто статевий акт.

Кунілінгус.

Свого роду прелюдія, коли зовнішні жіночі статеві органи стимулюються язиком супутника. Секс у цій категорії може бути як лесбійським, так і із заручинами чоловіка.

Гонзо порнографія.

У цьому стилі електронна камера розміщена в унікальний спосіб, щоб досягти ефекту, коли здається, що відвідувач перебуває в самому фільмі для дорослих.

Фістинг.

Також серед найпопулярніших категорій порно. Порнофільми цього стилю демонструють практику сексу, коли численні пальці або стиснутий кулак вставляються в пряму кишку чи вагінальну область.

Буккаке.

Цей жанр порно японського походження. Його головна відмінність і функція полягає в тому, що кілька людей кінчають на одну порнозірку чи зірочку.

Інцест.

Порно, яке показує сексуальні зв’язки між родичами. Ця категорія заборонена в багатьох країнах. Тим не менш, представники порноринку знаходять і наведені нижче обхідні шляхи, знімаючи та публікуючи в мережі, наприклад, секс між зведеними братами та сестрами.

seers cmp badge